TEKİRDAĞ / ÇORLU - Fevzi Çakmak İlkokulu

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ 2.SINIFLARIN HAZIRLADIĞI MAKET VE RESİM SERGİSİ

EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZ, ÖĞRENCİLERİMİZ VE TÜM VELİLERİLERİMİZE TEŞEKKÜRLER.

ÇORLU AKIL VE ZEKA OYUNLARI İLÇE TURNUVASINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ

EYMEN YARAR MANGALA OYUNUNDA ÇORLU 3.SÜ

MUHAMMED EFE SİYAH QBİTZ OYUNUNDA ÇORLU 3.SÜ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Şbt

Projede 1. olan Poyraz Yalgı'ya başarılar diliyor ve katılım sağlayan tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Okul Aile Birliği Kasım Ayı Gelir Gider Tablosu

Ara

Öğretmen ve öğrencilerimiz, velilerimizin de katılımıyla çeşitli etkinliklerle Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftasını kutladı.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında 19.12.2023 Salı günü 19.23-20.23 saatleri arasında evlerimizde kitap okuyacağız.

TEKİRDAĞ İLLER ARASI KARATE LİGİ KATEGORİSİDERECESİ

AYZA AKGÜN 1/H  6 YAŞ MİNİK-B KIZ 1.

AYŞEGÜL NEBİOĞLU 2-L  7  YAŞ MİNİK-B KIZ 2.

SELVİ ALPHAN 2/B  7 YAŞ MİNİK-B KIZ 3.

MASAL NUR CANSARAY  3/A 8 YAŞ MİNİK-A KIZ 2.

olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

Türkiye Yüzyılında Gazilerimiz ile Cumhuriyetin İzinde Projesi Kapsamında Gazilerimiz okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden gaziler çocukların sorularını cevapladı.

10 KASIM ATAMIZI SAYGI İLE ANIYORUZ

EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE VE VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

OKULUMUZDA 100. YIL CUMHURİYET BAYRAMI

Kas

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün lösemili çocuklara yönelik olarak hazırlanan “Lösemili Çocuklar Haftası"  konulu yazısı

Nis

1. Sınıflarımız tarafından Çorlu Halk Eğitim Merkezi gösteri salonunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.